13 februarie 2014

Jurnalele vampirilor

De luni, 17 februarie 2014, începând cu ora 21:00, la Diva Universal puteți urmări în serialul „Jurnalele vampirilor” („The Vampire Diaries”) întâmplările misterioase din micul oraş fictiv Mystic Falls, din Virginia, care este bântuit de făpturi supranaturale.



Serialul „Jurnalele vampirilor” o urmăreşte pe adolescenta orfană Elena Gilbert (interpretată de Nina Dobrev), care cunoaşte, la şcoală, un nou elev: pe Stefan Salvatore (interpretat de Paul Wesley). Stefan şi Elena sunt imediat atraşi unul de celălalt, dar ea nu-şi dă seama că Stefan ascunde un secret întunecat şi mortal – este vampir. În timp ce Elena şi Stefan se apropie unul de celălalt, Stefan află că fratele lui mai mare, Damon Salvatore (interpretat de Ian Somerhalder), a revenit în oraş. Damon observă cât de mult seamănă Elena cu cineva important din trecutul celor doi fraţi şi pune şi el ochii pe ea. Astfel, cei doi vampiri încep lupta pentru inima Elenei şi pentru sufletele prietenilor şi rudelor ei, dar şi cele ale locuitorilor din Mystic Falls.

Bazat pe seria de bestsellere a lui L.J. Smith, „Jurnalele vampirilor” este un serial TV supranatural, plin de romantism, creat de Kevin Williamson.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook