5 decembrie 2014

Bibliotecarii

Noul serial TV de aventuri „Bibliotecarii” („The Librarians”), produs de Electric Entertainment, este lansat în peste 100 de ţări simultan, având premiera în România la Diva, la 24 de ore de la debutul american, pe TNT, din decembrie 2014. Luni, 8 decembrie, de la ora 21:00, Diva difuzează primele două episoade din „Bibliotecarii”. În fiecare luni, la ora 21:00, va fi difuzat câte un episod.



În noul serial de aventuri, telespectatorii îl pot urmări pe Noah Wyle (cunoscut din „Falling Skies”, „Spitalul de urgenţă”) în rolul său din trilogia de filme „The Librarian”, alături de Rebecca Romijn. În această producţie mai joacă actorii Christian Kane, Lindy Booth şi John Kim, în rolurile membrilor unei echipe care protejează comorile mistice ale lumii, şi John Larroquette, laureat al Premiului Emmy, în rolul supraveghetorului acestora.

Serialul „Bibliotecarii” are în centru o organizaţie antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York, care protejează lumea de realitatea magică şi secretă care ne încojoară. Acest grup interesant de personaje rezolvă mistere imposibile, luptă cu ameninţările supranaturale şi recuperează artefacte puternice din întreaga lume. Printre obiectele păstrate în Bibliotecă se află Chivotul Legământului, Lancea Sfântă, Potirul Sfânt şi Excalibur. Doar cineva cu priceperi speciale poate aduna şi proteja aceste artefacte şi, mai important, se poate asigura că nu cad în mâini greşite.

Flynn Carsen (interpretat de Noah Wyle) pare un simplu bibliotecar, angajat la celebra Bibliotecă Metropolitană din New York, dar sub această clădire se află sediul vechi de secole al aventurierilor şi cercetătorilor care investighează artefacte ciudate şi periculoase şi care salvează lumea de ameninţările supranaturale. Aceasta este Biblioteca, iar Flynn este Bibliotecarul.

Când o organizaţie malefică antică, numită Frăţia Şarpelui, ameninţă să distrugă tehnologia şi să readucă magia în lume, Flynn şi noul său Gardian, Colonelul Eve Baird (interpretată de Rebecca Romijn), trebuie să recruteze trei oameni extraordinari, foşti candidaţi la funcţia de Bibliotecar, pentru a lucra împreună. Această echipă de Bibliotecari trebuie să o ia înaintea Frăţiei Şarpelui, pentru a pune mâna pe mitica Coroană a Regelui Arthur – un artefact de mult pierdut, care îi oferă posesorului control asupra oricărui alt obiect magic. Ajunsă în mâini greşite, Coroana poate declanşa puteri devastatoare în întreaga lume.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "Bibliotecarii"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook