30 iunie 2009

Îndoiala

A apărut pe DVD unul dintre cele mai apreciate filme ale anului 2008: „Îndoiala” („Doubt”). Inspirat după piesă cu acelaşi titlu, câştigătoare a premiilor Pulitzer şi Tony, „Îndoiala” este un film captivant, o dramă plină de suspans, în care Meryl Streep, Phillip Seymour Hoffman, Amy Adams şi Viola Davis interpretează personaje fascinante, care ţin spectatorii cu sufletul la gură.


Sora Aloysius Beauvier (interpretată de Meryl Streep), directoarea de la Şcoala Bisericii Saint Nicholas, un spirit rigid şi de temut pentru cei din jur, îl antipatizează enorm pe Părintele Flynn (interpretat de Phillip Seymour Hoffman), preotul progresist şi foarte îndrăgit al parohiei. Căutând câte o greşeală la fiecare pas, Sora Aloysius crede că a scos la lumină păcatul suprem când aude că Părintele Flynn se interesează în mod deosebit de un băiat cu probleme. Dar, în lipsă unor dovezi clare, singurul lucru cert este… îndoiala.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook