7 iulie 2020

Heat Waves

Noul single Glass Animals, „Heat Waves”, este inclus pe următorul album al trupei, „Dreamland”, al treilea material discografic, ce urmează să fie lansat pe 7 august 2020.



„Heat Waves” încorporează trucurile minunate ale enigmaticului producător și lider al Glass Animals, Dave Bayley, și este hitul introspectiv de vară, de pe album.

O călătorie pop cu un bas heavy, „Heat Waves” este o melodie de dragoste distorsionată, care explorează modul în care relațiile pot modifica personalitatea fiecăruia și pot schimba oamenii în moduri la care nu s-au gândit niciodată.

Piesa este însoțită de un videoclip cinematografic, regizat de către Colin Read, care îl găsește pe Dave pe străzile din Londra, înconjurat de o singurătate apăsătoare cauzată de pandemie.

Dave a declarat:

Videoclipul este o scrisoare de dragoste destinată muzicii live și culturii denumită împreună. A fost filmat în timpul pandemiei, în cartierul meu din Londra de Est, de către oamenii care locuiesc lângă mine, folosindu-se de telefoanele lor. Acești oameni sunt, de obicei, prezenți la show-uri, în galerii de artă, la cinema. Acum, aceste locuri sunt goale și probabil că se vor închide. Despre asta este și cântecul, despre pierderi, și despre lipsa puterii de a salva ceva. Le transmit mulțumiri si multă iubire celor care au fost implicați.

O poveste nostalgică, „Dreamland” aduce în prim plan experiențe personale, sensibile, trăite de către Dave. Albumul trebuia să se lanseze în luna mai 2020, dar Glass Animals a planificat două show-uri back-to-back la Red Rocks, cu suport din partea colaboratorului Denzel Curry.

În toată perioada de pandemie, Dave a creat, produs, scris, cântat și a fost alături de fanii Glass Animals prin intermediul rețelelor de socializare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook