8 august 2019

Harder

După ce ne-au oferit o nouă perspectivă asupra relațiilor prin lansarea single-ului „Harder”, Jax Jones și Bebe Rexha aduc piesa la viață printr-un material video produs de Sophie Muller.Videoclipul piesei „Harder” evocă un aer comic, jucăuș, dar și nostalgic, care ne duce cu gândul la secvențe desprinse din filmele vechi. Povestea miresei rebele se conturează perfect urmând profilul lui Bebe, iar chimia dintre personaje este mai mult decât evidentă.

„Harder” promovează un mesaj puternic, care, printr-un limbaj ludic, dar onest, reușește să activeze orice mecanism interior, ce asigură buna funcționare a sistemului nostru afectiv, generând simultan și creșterea vădită a stimei de sine.

Jax Jones declară:

Eu și Camille avem o relație incredibilă și fiecare ne-am bucurat mult de succes. „All Day and Night” și „Ring Ring” – așa că, să îmi unesc forțele cu ea și cu Steve Mac (alături de care îmi doream enorm să lucrez) a fost o mare oportunitate de a încerca ceva diferit, de a-mi flexa toți mușchii pentru a crea muzică pop. Colaborarea cu Bebe Rexha a fost cireașa de pe tort. Este atât de cunoscută și se află abia la începutul carierei. „Day and Night” este o piesă pentru nopțile petrecute în club, pe când „Harder” este o piesă care îți va oferi un vibe bun pe întreaga durată a zilei.

Vara lui 2019 a fost și se anunță a fi în continuare un moment destul de aglomerat pentru Jax Jones, care, după ce a terminat cu show-urile în Ibiza, începe deja să presteze în cadrul celor mai mari festivaluri muzicale din lume.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook