1 august 2013

Greu de pensionat 2

Din 2 august 2013, cei mai neobosiţi şi periculoşi agenţi secreţi pensionaţi revin în forţă cu o misiune de importanţă mondială, o echipă mai numeroasă şi comedie din plin în „Greu de pensionat 2” („RED 2”).Expansiva brigadă din prima parte a seriei, alcătuită din Bruce Willis, Mary Louise Parker, John Makovich şi Helen Mirren, este acum completată cu apariţiile senzaţionale ale maestrului Anthony Hopkins şi ale seducătoarei Catherine Zeta-Jones.

Frank Moses (interpretat de Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin plătit de fostul său coleg Marvin (interpretat de John Malkovich), care şi-a înscenat propria moarte pentru a nu fi pus în pericol. Cei doi bărbaţi, alături de prietena lui Frank, Sarah (interpretată de Mary Louise Parker), pornesc într-o călătorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar şi motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planetă.

Pentru Sarah aceasta este ocazia perfectă pentru a intra definitiv în gaşca foştilor agenţi CIA, în timp ce pentru Frank devine tot mai greu să-i rămână fidel, atunci când o fostă iubită (interpretată de Catherine Zeta-Jones), asasin plătit de ruşi, îşi face apariţia şi îi face insistent avansuri.

Câştigătoare a unui Premiu Oscar, actriţa Helen Mirren vorbeşte cu încântare despre personajele amuzante şi atipice din „Greu de pensionat 2”: „Ceea ce mi se pare spectaculos la aceste personaje este faptul că, deşi au o viaţă cu totul ieşită de comun, aceştia au tot felul de probleme comune, pe care le abordează cu aceeaşi stângăcie ca oricare dintre noi”.

Cu o distribuţie de excepţie şi acţiune cât să-ţi taie respiraţia, filmul „Greu de pensionat 2” este distribuit din 2 august 2013, în premieră, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureș, Ploieşti), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Arta (Târgu Mureș), Premiera (Ploiești), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu Jiu), Cinema Capitol (Onești), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploiești), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (București), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Marcom (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu Mare).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook