4 mai 2020

Getaway

Viki Gabor, câștigătorea concursului Eurovision Junior din 2019, lansează un nou single energic, cu good vibes, „Getaway”. Piesa „Getaway” este compusă de Fridolin Walcher (compozitorul unor piese precum „Lush Life” a solistei Zara Larsson și „Takeaway” a formației The Chainsmokers), Marli Hardwood (Kygo – „Stole The Show”), Amber Van Day și DJ Katch.



Viki Gabor a declarat că:

„Getaway” este o melodie specială. Din momentul în care am ascultat-o, am simțit că trebuie să o audă toată lumea! Legat de videoclip, a fost o întreagă aventură, de la zborul către Los Angeles, până la camera în care a cântat Beyonce. Visurile mele au devenit realitate, este exact videoclipul pe care mi-am imaginat să îl lansez.

Videoclipul oficial a fost filmat în însoritul Los Angeles, în locația în care au filmat și Lady Gaga cu Beyonce videoclipul piesei „Telephone”, Four Aces Movie Ranch.

Atât melodia, cât și videoclipul, ne transmit un mesaj simplu și universal valabil: „Niciodată nu este prea târziu, sau prea devreme, să-ți îndeplinești visurile!”.

Videoclipul este regizat de către Dawid Krepski, care a colaborat în trecut cu Netflix sau Drew Barrymore, iar coregrafia este realizată de Alek Palinski, dansator care a colaborat cu Celine Dion, Jessie J sau Dita von Teese.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook