28 iunie 2018

„Ferbonia” publicată în Macedonia

Ferbonia„, primul volum din seria fantasy a autoarei Ioana Nicolaie, publicat la Editura Arthur în anul 2016, ajunge la cititorii din Macedonia. Universul fantastic din „Ferbonia” depășește astfel pentru prima dată granițele țării în care a fost creat, prin intermediul traducerii care urmează să apară la editura Prozart Media, condusă de scriitorul, editorul și managerul cultural macedonean Dejan Trajkoski.



Volumul „Ferbonia„, publicat în 2016 de Editura Arthur, întruchipează o lume prietenoasă şi colorată cu năzăreli, unde prima regulă este „Nu trece nepăsător pe lângă celălalt!”. Fil şi Luvia trebuie să dezlege misterul unor depozite ce apar în instalaţiile Ferboniei. Îşi riscă în mai multe rânduri viaţa, descoperă fapte greu imaginabile şi îşi dau seama că unul dintre Profesori nu este ce pare a fi. Ajutaţi de micul Piper, animalul care-i îndrumă când lucrurile îşi ies din ţâţâni, cei doi trebuie să-şi salveze lumea şi să stea în calea celui mai mare cutremur ce-a zguduit vreodată Ferbonia. Cartea cuprinde ilustrații de Anca Smărăndache și este dedicată copiilor cu vârsta între 8-14 ani.

Fantasticele aventuri din „Ferbonia” continuă într-un nou volum în curs de apariție la Editura Arthur: „Vertijia”. Lansarea cărții are loc pe 30 iunie 2018, ora 11:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. Scriitoarea Ioana Nicolaie și ilustratoarea Anca Smarandache vin să le povestească micilor cititori cum a luat naștere un univers fantasy cu meduze zburătoare, lupte, enigme, tiroliene, prafuri otrăvite și multe altele.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook