14 martie 2013

Eddie Izzard – Force Majeure World Tour 2013

Celebrul actor britanic Eddie Izzard, unul dintre cei mai apreciaţi reprezentanţi ai fenomenului de stand-up comedy la nivel mondial, se va afla în primăvara lui 2013 pentru prima dată în România. Inclus în noul său turneu mondial intitulat „Force Majeure”, show-ul de la Bucureşti are loc pe 29 aprilie, la Sala Palatului, fiind organizat de Livehouse, în parteneriat cu Mick Perrin Worldwide.Renumit pentru apariţiile sale ca actor în filme de top precum „Ocean Twelve”, „Ocean Thirteen”, „Cars 2”, „The Simpsons”, „Valkyrie” sau „Chronicles of Narnia”, Eddie Izzard este totodată unul dintre cei mai talentaţi performeri de stand-up comedy, show-urile sale fiind apreciate peste tot în lume. Câştigător al prestigiosului trofeu British Comedy Award în 1993, Eddie Izzard a ajuns să fie considerat astăzi unul dintre cei mai valoroşi comedianti din istorie, ocupând locul 19 într-un clasament realizat de personalităţi ale industriei de profil.

În decursul carierei sale excepţionale, Eddie Izzard a urcat pe cele mai mari scene ale lumii, precum Madison Square Garden, Wembley Arena sau Paris Bercy, fiind primul comediant care a susţinut un spectacol individual la legendarului Hollywood Bowl din Los Angeles. De-a lungul timpului, printre cei care s-au bucurat de umorul lui Eddie Izzard fiind spectatori nelipsiti ai show-urilor sale, s-au numărat personalităţi impresionante printre care Robin Williams, Mel Brooks, Jim Carey, Sharon Stone, Quentin Tarantino şi Madonna.

Pentru primăvară acestui an, Eddie Izzard pregăteşte un turneu mondial ce va cuprinde nu mai puţin de 25 de ţări din Europa, Asia, Africa, bifând şi apariţii în Statele Unite ale Americii, Noua Zeelandă şi Australia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook