18 mai 2012

Eastern European Playwrights: Women Write the New

În 24 mai 2012, Institutul Cultural Român din New York prezintă în colaborare cu compania Immigrants’ Theatre Project o seară de spectacole lectură cu piese semnate de Vera Ion şi Mihaela Michailov. Evenimentul face parte din cadrul suitei de spectacole lectură Eastern European Playwrights: Women Write the New, alături de alte piese din Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, Serbia şi Slovacia, care celebrează 30 de ani de existenţă a prestigioasei organizaţii The League of Professional Theatre Women, dedicate sprijinului şi promovării femeilor din teatrul profesionist newyorkez.



Piesa Mihaelei Michailov, „Family Offline” (tradusă în engleză de Vlad A. Arghir, cu participarea lui Mike Ormsby) va fi regizată de Katrin Hilbe şi îi are în distribuţie pe actorii Perry Ianiv, Robert Baumgardner, Lucie Pohl, Amelia Fowler şi Lidia Ornero. „youshine.youarebeautiful” („eşti frumoasă, eşti luminoasă”) de Vera Ion (tradusă de Vera Ion şi revizuită de Marcy Arlin), va fi prezentată în interpretarea autoarei, în regia lui Marcy Arlin.

Seara de 24 mai se va încheia cu o masă rotundă reunindu-i pe dramaturgi şi regizori, eveniment moderat de criticul Claudia La Rocco, colaboratoare a The New York Times şi iniţiatoarea blogului The Performance Club, care a desemnat şi promovat Women Write The New de la ICR New York drept “evenimentul lunii mai”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook