30 martie 2018

Întâlnire cu Michelle Cuevas

Pasionații de povești, începători și inițiați, sunt invitați la o întâlnire memorabilă cu autoarea Michelle Cuevas, sâmbătă, 31 martie 2018, de la ora 12:00, la Librăria Cărturești Carusel din București.Autoarea americană ghidează publicul prin lumile imaginate în cărțile sale, și anume, „Confesiunile unui prieten imaginar. Memoriile lui Jacques Papier” (Editura Arthur, 2016) și „Destupătorul de Sticle din Ocean” (Editura Vlad și Cartea cu Genius, 2017), alături de jurnalistul Marius Constantinescu, de coordonatoarea volumului „Prietenii noștri imaginari”, Nadine Vlădescu, și de tânăra cititoare Maria Georgescu.

Centrul de Teatru Educațional Replika (Viorel Cojanu, Mihaela Michailov, Silvana Negruțiu, Mihaela Rădescu) prezintă, în prima parte evenimentului, un spectacol-lectură inspirat din lucrările autoarei Michelle Cuevas.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook