16 martie 2016

Misterul din podul casei

Noua editură Cutiuța cu povești aşteaptă publicul, de la mic la mare, la prima lansare. Vineri, 18 martie 2016, de la ora 18:00, la Victoria Art (str. Tache Ionescu, nr. 29), are loc lansarea cărții de povești „Misterul din podul casei”, autoare Ana-Maria Ștefan, ilustrații de Sara Gharazeddine.

afis

Încă de la începutul serii, actrița Victoria Dicu ghidează drumul până în podul casei, unde cei prezenţi au parte de poveşti. Apoi, ilustratoarea Sara Gharazeddine dă o mână de ajutor la colorat.

Puteţi rezerva un loc pentru seara lansării cu un e-mail la hadad@cutiuta-cu-povesti.ro până la 16 martie 2016. Activitățile sunt destinate intervalului de vârstă 3 – 12 ani. Intrarea este gratuită. Locuri sunt limitate. Prețul unui volum este 30 lei.

Editura Cutiuţa cu poveşti promovează lecturi prin care copiii să se descopere pe sine şi să cunoască lumea înconjurătoare într-un mod distractiv, interactiv şi aplicabil în viaţa fiecăruia dintre ei.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook