18 august 2009

Diana Krall vine în România

Pe 22 noiembrie 2009, publicul român are pentru prima oară şansă de a o vedea pe Diana Krall într-un spectacol live, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Concertul este inclus în turneul de promovare a celui mai recent album al artistei, „Quiet Nights”, care a fost lansat şi în România.


Deţinătoare a doctoratului în Fine Arts – oferit de Universitatea Victoria din Canada în anul 2003 – Diana Krall este un artist complet, care dincolo de impresionanta carieră muzicală a „flirtat” de-a lungul timpului şi cu lumea cinematografiei. „Diva jazz-ului modern” a semnat muzica pentru coloanele sonore a peste 25 de producţii cinematografice, printre care şi „Dance with me” (1998) cu Chayanne, Vanessa Williams, „Anything Else” (2003), în regia lui Woody Allen, „It Runs In The Family” cu Kirk şi Michael Douglas (2003), sau „Seven Pounds” cu Will Smith (2008). Recent, Diana Krall a avut o apariţie episodică în producţia „Public Enemies”, film care îl prezintă pe Johnny Depp în rolul faimosului John Dillinger, şarmantul şi îndrăzneţul jefuitor de bănci din America anilor ’30, ajuns inamicul public numarul 1 şi celebru pentru cele mai spectaculoase evadări din închisoare din istoria Statelor Unite. „Public Enemies” marchează cea de a treia apariţie a artistei într-o producţie cinematografică, după „At first sight” în 1999 sau „De-Lovely” în 2004.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook