18 noiembrie 2009

Cursa către Witch Mountain

Ani întregi, iubitorii de science-fiction au dezbătut şi au căutat informaţii despre Witch Mountain – un loc misterios, ce pare să fi devenit a doua casă pentru extratereştri şi OZN-uri. Devenit un mit, Witch Mountain a stimulat imaginaţia copiilor şi a romancierilor, iar fascinaţia n-a încetat. Acum, Disney ne invită în “Cursa către Witch Mountain” – o aventură disponibilă, în premieră, pe DVD şi Blu-ray.


Regizorul Andy Fickman, care l-a mai “dirijat” pe Johnson şi în comedia Disney “Game Plan”, ne propune o aventură SF de familie, atent calibrată cu umor şi suspans. Povestea, ecranizată tot de Disney cu titlul “Escape to Witch Mountain” şi în 1975, după romanul omonim al lui Alexander Key, repune în circulaţie un mit arhicunoscut, despre Witch Mountain, un loc secret din deşertul Nevada, celebru pentru fenomene inexplicabile şi apariţii misterioase.

În timp ce o navă neidentificată se prăbuşeşte în deşertul american şi pune autorităţile pe jar, Jack Bruno (interpretat de Dwayne Johnson), fost infractor devenit şofer de taxi în Las Vegas, încearcă să stea departe de necazuri, dar nu vor ele să-l lase în pace. Când pe bancheta din spate a taxiului ajung doi adolescenţi cu vădite puteri supranaturale, care îi mai şi lasă un bacşiş uriaş, Jack îşi dă seama că a intrat într-un mare bucluc, dar nu poate da înapoi. Deşi arată cât se poate de umani, Sara (interpretată de Anna Sophia Robb) şi Seth (interpretat de Alexander Ludwig) sunt, de fapt, doi extratereştri deghizaţi, care au venit pe Terra pentru a-şi recupera nava spaţială, aflată acum în custodia Guvernului american, pentru investigaţii. Fără aceasta, nu se pot întoarce pe planeta lor pentru a-şi salva familia şi pentru a împiedica la timp invazia Terrei.

Având mereu pe urme agenţi guvernamentali fără prea mult simţ al umorului şi un vânător de extratereştri, şoferul Jack se transformă ad-hoc în detectiv, luptător de comando şi tot ce mai cere “clientul” pentru a-şi ajuta noii prieteni să-şi ducă misiunea la bun sfârşit; ba, o atrage de partea lor şi pe Dr. Alex Friedman (interpretată de Carla Gugino), specialistă în OZN-uri. Iar acum, mai că ne convinge pe toţi să intrăm în “Cursa către Witch Mountain”, o escapadă cu efecte speciale paranormale în lumea secretelor spuse şi nespuse despre extratereştri.

Filmul „Cursa către Witch Mountain”, o producţie Disney distribuită de Prooptiki România, se lansează pe DVD şi Blu-ray împreună cu scene tăiate, secvenţe amuzante şi un moment special cu gemenii Dylan & Cole Sprouse, despre Disney Blu-ray™.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook