28 iulie 2009

Concursul Naţional de Literatură „Agatha Grigorescu Bacovia”

Asociaţia Culturală „Agatha Grigorescu Bacovia” şi Primăria oraşului Mizil organizează, în luna octombrie 2009, a treia ediţie a Concursului Naţional de Literatură „Agatha Grigorescu Bacovia”.

Participanţii (nu există condiţii de vârstă sau apartenenţă la Uniunea Scriitorilor sau la alte forme asociative ale scriitorilor) vor trimite pe adresa: Asociaţia Culturală „Agatha Grigorescu Bacovia”, str. Agatha Grigorescu Bacovia, nr. 13A, Mizil, jud. Prahova, până la 15 septembrie 2009:

  • pentru secţiunea poezie: minimum 10 – maxim 20 poezii dactilografiate;
  • pentru secţiunea proză: una sau mai multe lucrări de proză scurtă (maxim 20 pag. dactilografiate)


Lucrările vor fi semnate cu un moto, ce se va regăsi pe un plic sigilat, în interiorul căruia vor fi menţionate: numele, adresa, nr. de telefon (e-mail) al autorului şi un scurt CV. Dacă este posibil (în vederea publicării în revista „Fereastra”), în plicul sigilat materialul poate fi incluse şi materialele în format electronic (dischetă sau CD), însoţite de o fotografie (JPEG sau pe hârtie, format carte poştală).

Juriul va acorda, pe lângă Marele Premiu, câte trei premii la fiecare secţiune, mai multe menţiuni, un premiu special pentru concurenţii din Mizil şi un premiu special constând în publicarea unui volum de debut.

Textele pot fi trimise şi prin e-mail, la adresa lucian_manailescu@yahoo.com, condiţia fiind semnătura cu moto şi un e-mail (pentru răspuns) care să nu conţină numele autorului. În acest caz CV- ul va fi trimis la solicitarea juriului.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute scriind la aceeaşi adresă de e-mail.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook