4 aprilie 2018

Concert Joe Satriani la Bucureşti

Celebrul chitarist Joe Satriani revine la București la Arenele Romane pe 25 iulie 2018 în cadrul turneului „What Happens Next Tour”, turneu G3 care susține promovarea celui de-al 16-lea album cu titlu eponim lansat pe 12 ianuarie 2018, pentru o călătorie muzicală prin timp și spațiu, o călătorie care ne va purta prin întreaga discografie a virtuosului chitarist.



„What Happens Next” a fost înregistrat cu un trio remarcabil de puternic: Satriani la chitară, Glenn Hughes (Deep Purple/Black Country Communion), introdus în Rock and Roll Hall of Fame, la chitară bass și bateristul Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), care se reunesc cu Satriani pentru prima dată de la perioada petrecută în super trupa Chickenfoot.

Pentru album, lui Satriani i s-a alăturat din nou producătorul/inginerul/mixerul Mike Fraser, colaboratorul său frecvent din ultimii 20 de ani.

Satriani declară despre turneu:

Aș putea spune că sunt surprins de durabilitatea G3 și de cât de mult a crescut, dar într-un fel nu sunt. Cred că o parte din farmecul și mojo-ul său se află în chimia de a avea trei chitariști de vârf care împărtășesc ceea ce fac pe scenă. Este distractiv, este imprevizibil, este sălbatic, este tot ce ți-ai putea dori de la un spectacol.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook