20 aprilie 2011

Concediu de la căsnicie

Regizorii Bobby şi Peter Farrelly îşi continuă aventura de succes pe marile ecrane din întreaga lume cu o nouă comedie provocatoare, „Concediu de la căsnicie” („Hall Pass”). Filmul poate fi vizionat în România din 22 aprilie 2011, în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Constanţa), Odeon Cineplex (Cluj) şi reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Piteşti, Timişoara).Deveniţi celebri pentru producţiile Mary cea cu vino-ncoa şi „Tăntălăul şi gogomanul”, cei doi fraţi Farrelly au continuat să aducă pe marile ecrane filme care să îi incânte pe spectatori la fel de mult ca pe ei înşişi. Întrebat de către un reporter dacă şi-a imaginat vreodată că vor avea un asemenea succes, Bobby a afirmat: „Nu, niciodată. Ne apropiam amândoi de vârstă de 30 de ani şi nu ne gândisem să ne încercăm norocul în industria filmului. În momentul în care ne-am hotărât să ne implicăm, am făcut-o cu tot sufletul şi am petrecut ore întregi scriind, în fiecare zi. Cred că ne-a motivat mult faptul că era o meserie foarte distractivă şi de atunci nu am realizat când s-au scurs aproape 20 de ani.” În aceeaşi notă, Peter completează răspunsul fratelui său: „Totul s-a întâmplat de la sine, a fost ceva natural. Noi suntem genul de oameni care la o ieşire în oraş râdem toată noaptea şi eliminăm toate lucrurile negative prin râs. E mai eficient aşa şi dacă poţi să faci o meserie din asta, de ce nu?”

Construit pe baza unei idei comice şi cu personaje în care mulţi spectatori se pot regăsi, „Concediu de la căsnicie” îi urmăreşte pe Rick (interpretat de Owen Wilson) şi Fred (interpretat de Jason Sudeikis), doi prieteni foarte buni, căsătoriţi de mulţi ani, care sunt pe punctul de a afla ce pot face cu o săptămână de libertate absolută. Încercând să readucă pasiunea în căsniciile lor, consoartele celor doi (interpretate de Jenna Fischer şi Christina Applegate) le oferă sotilor o săptămână în care sunt liberi să facă orice îşi doresc, fără întrebări şi, mai ales, fără consecinţe. Pare într-adevăr un vis devenit realitate pentru Rick şi Fred, însă comicul situaţiei nu întârzie să apară. Proaspeţii crai realizează repede că libertatea câştigată peste noapte nu îi ajută absolut deloc şi că după atâţia ani de trai liniştit, sunt complet depăşiţi de provocările burlăciei.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook