20 septembrie 2010

Citatepedia pe Facebook

După cum se ştie, Facebook este reţeaua socială cu cel mai mare succes (peste 133 de milioane de vizitatori unici/lună după o statistică din martie 2010). Şi perfect justificat, dată fiind multitudinea de facilităţi, în general bine gândite.

Citatepedia are acum propria pagină pe Facebook. Pentru a avea acces la toate facilităţile, este nevoie ca cel puţin 50 dintre voi să arate că apreciază site-ul. Pentru aceasta, găsiţi un modul la www.citatepedia.ro, pe coloana din dreapta.

De fapt, astfel de module apar pe numeroase pagini de la Citatepedia. Vă puteţi arăta astfel admiraţia faţă de anumiţi autori, cărţi, filme artistice şi seriale etc. Mai mult, puteţi găsi astfel alte persoane cu gusturi similare.

Integrarea cu Facebook este mai adâncă decât se poate observa cu ochiul liber, făcând parte din ceea ce am început cu câteva luni în urmă: evoluţia către semantic web. Altfel spus, Citatepedia este din ce în ce mai uşor de „înţeles” de către unele aplicaţii exitente pe web.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "Citatepedia pe Facebook"

  1. Oana spune:

    Super!
    Am recomandat pagina tuturor prietenilor de pe Facebook! ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook