6 octombrie 2010

78.000 de citate

În numai 2 săptămâni, contorul a mai urcat cu o mie. Şi nu oricum, în cea mai mare parte fiind material de cea mai bună calitate. Remarc în special epigramele antologice pe care le adaugă în continuare, cu perseverenţă, Gheorghe Culicovschi şi nenumăratele cugetări ale lui Nicolae Iorga, introduse regulat de Simona Enache, o recuperare de valoare istorică, dat fiind că majoritatea apar în premieră pe internet.

Cei care apreciază Citatepedia au început să se adune pe Facebook. Ca urmare, acum avem o adresă frumoasă: www.facebook.com/citatepedia. Mulţumim tuturor şi nu ezitaţi să arătaţi ce vă place pe site! De multe ori – de exemplu, la secţiunile autorilor – este suficient un singur clic la rubrica de pe coloana din dreapta. Există deja autori pentru care mulţi utilizatori şi-au exprimat astfel admiraţia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 5 voturi
Încarc...

3 thoughts on "78.000 de citate"

  1. A. Damov spune:

    Prea puţine aforisme,
    prea multe zăgănisme!
    Cineva ar trebui să facă ordine!

  2. Lucian Velea spune:

    Poate nu sunt destui iubitori de aforisme în România.

  3. Simona Enache spune:

    Într-adevăr, sunt prea puţini iubitori de aforisme în ţara noastră. Însă, consider că site-ul Citatepedia a adunat foarte multe aforisme în ultimii doi ani, majoritatea fiind excepţionale. Numai dacă avem în vedere aforismele adăugate de subsemnata, ale unor aforişti celebri, români şi străini, precum Valeriu Butulescu, Nicolae Iorga, Tudor Muşatescu, Stanislaw Jerzy Lec, cât şi aforiştii sârbi şi polonezi, rezultă că acest site conţine o cantitate deloc neglijabilă de aforisme.
    Dacă anumiţi vizitatori ai site-ului sunt deranjaţi de aşa-zisele zăgănisme, le recomand să nu le mai citească.

    Cu prietenie,
    Simona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook