14 februarie 2011

87.000 de citate şi un nou lider de participare

Cu multă dinamicitate şi material de calitate, mai marcăm o mie.

Citatepedia.ro are un nou lider în ceea ce priveşte contribuţia la baza de date: Gheorghe Culicovschi. Cu o extraordinară perseverenţă, a adăugat peste 10.000 de epigrame, dovedind astfel concret o formidabilă dragoste pentru acest domeniu. Prin efortul său, aproape o mie de epigramişti sunt aduşi în atenţia publicului, inclusiv prin informaţii biografice, creaţia acestora fiind ferită astfel de uitare. Felicitări!

Pe partea internaţională, am pus la punct un sistem pentru moderatori la nivel de limbă. Deocamdată moderatori sunt: Veronica Şerbănoiu pentru engleză, Simona Enache pentru italiană şi Dan Costinaş pentru spaniolă. Sperăm ca în timp cât mai multe limbi să aibă un moderator, pentru a asigura o bună dezvoltare şi în acea direcţie (şi la alte limbi există participare, dar în lipsa unui moderator, care să stăpânească foarte bine limba, lucrurile se mişcă mai greoi). Cert este că Citatepedia evoluează spre un proiect de anvergură internaţională.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 8 voturi
Încarc...

2 thoughts on "87.000 de citate şi un nou lider de participare"

 1. Ionel Riti spune:

  Felicitări tuturor celor implicaţi în susţinerea acestui site de înaltă ţinută tehnică, documentară şi literar-artistică!

  D-lui av. G. Culicovschi:

  Pentru munca sa stăruitoare
  Merită din plin, indubitabil,
  Titlul de nobleţe şi onoare:
  ”Cel mai reputat… contribuabil.”

 2. Simona spune:

  Mulţumim pentru felicitări, domnule Ionel Riti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook