4 noiembrie 2010

80.000 de citate

În plină toamnă, Citatepedia ajunge la un număr „plin”, cu rotunjimi asemeni unui ciorchine de struguri. Şi nu doar atât. Luna octombrie 2010 a fost cea mai bună de până acum ca audienţă: 200.000 de vizitatori unici (chiar puţin peste).

Pe lângă creşterea considerabilă a traficului, care se rezolvă prin unele optimizări, au fost câteva turbulenţe tehnice, cauzate de încercări de acces ilegal (fiecare site de succes are parte din când în când de o asemenea atenţie, care consumă resurse şi timp), dar şi de „dragostea” excesivă ce l-a cuprins pe MSNbot, spider-ul firmei Microsoft (pentru motorul de căutare Bing, mai ales), care în anumite momente a făcut trafic cât toţi utilizatorii umani. Deh, chinuri de culise. Oricum, prin măsurile luate, situaţia s-a mai stabilizat, să sperăm că nu vor mai fi probleme în perioada urmãtoare.

S-au depăşit şi primii 100 de fani Citatepedia pe Facebook. Mulţumim tuturor pentru apreciere! Fiecare recomandare pe care o faceţi către Citatepedia prin Facebook, Twitter, bloguri, forumuri sau orice altă modalitate, ne ajută se creştem şi să devenim mai buni.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "80.000 de citate"

  1. Zoltan Terner spune:

    Splendid! E o comoara. La mai multe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook