11 martie 2014

163.000 de citate

În ritmul obişnuit, mai trasăm o linie a miilor pe răboj.

Numărul definiţiilor din Enciclopedia Citatepedia a depăşit 8.000, la peste 2.500 de termeni. Este deja în sine o lucrare de mari dimensiuni şi una dintre cele mai inedite enciclopedii realizate vreodată. Iar atingerea a 10.000 de definiţii a devenit un obiectiv vizibil.

Dat fiind că numărul fanilor pe Facebook se apropie vertiginos de 4.000, ceea ce, după cum am mai spus, ne obligă, dar şi pentru că au apărut unele idei noi, am reluat lucrul la integrarea proiectului Citatepedia cu sistemele sociale, în special Facebook şi Twitter. Deocamdată sunt în teste câteva soluţii tehnice, iar după găsirea variantei optime, vor putea urma diferite facilităţi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "163.000 de citate"

  1. Betty Marcovici spune:

    Vă mulţumesc pentru faptul şi bucuria de a-mi adăposti citatele în acest amplu şi superb spaţiu al CITATEPEDIA site atât de drag mie şi miilor de suflete care iubesc literatura în profunzime nu doar la suprafaţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook