31 ianuarie 2020

Cerule

Liviu Teodorescu începe anul 2020 cu o piesa manifest, „Cerule”, featuring excentrica Bruja. „Cerule” reîntregește ideea că omul trebuie să rămână într-o strânsă legătură cu mediul încojurător și cu tot ce oferă acesta. Muzica și textul piesei au fost realizate de Liviu Teodorescu, alături de Bruja și Iulia Iacob, pentru producție a lucrat cu Ionuț Vasilache, iar mix & master-ul a fost dealizat de Max Kissaru.



Piesa expune în versuri faptul că oamenii ar trebui să fie mai conștienți în legătură cu ce se întâmplă în natură, să lase ego-ul deoparte și să aibă grijă de toate elementele ei.

Liviu Teodorescu declară:

„#Cerule” e o piesă cu un mesaj care se potrivește cu atmosfera de pe Glob din acest moment. Uneori, arta are rolul de a-i pune omului oglinda în față. De aici, avem 2 opțiuni: să acționăm și să începem schimbarea cu fiecare dintre noi sau să ne mințim în continuare că e totul bine și să așteptăm momentul în care necesitatea schimbării va deveni o presiune uriașă. Pentru mine, schimbarea înseamnă să încerc să fiu mai responsabil și să răspândesc în jur înțelegere și compasiune. Și, cel mai important, să fiu sincer cu mine, ca să pot fi sincer și cu ceilalți.

Pentru videoclip, Liviu Teodorescu a lucrat cu Cris Blaziny, cel care a regizat ultimele clipuri ale artistului. Imaginile au fost surprinse într-o zi însorită, dar friguroasă de iarnă, într-o pădure în apropiere de de București. Liviu și Bruja au avut de înfruntat un frig năprasnic, însă rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. Pentru un efect și mai dramatic, au fost folosite mașini de fum și de vânt, realizând astfel cadrul complet.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook