7 octombrie 2008

Camerista

„Maid in Manhattan” („Camerista”) este o comedie romantică din 2002, apărută acum pe Blu-ray în România. Rolurile principale sunt interpretate de Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Natasha Richardson, Stanley Tucci, Bob Hoskins.


Cum poate o menajeră să devină peste noapte pasiunea unui bărbat din înaltă clasă a societăţii şi atragător pe deasupra? Marisa Ventura (Jennifer Lopez), menajeră într-un hotel de lux din Manhattan, locuieşte la periferia New York-ului şi îşi creşte singură copilul. Printr-un concurs de împrejurări, Christopher Marshall (Ralph Fiennes), un politician pe val, o consideră clientă a hotelului, ca şi el. O plimbare prin parc şi… gata, Cupidon intră în acţiune. Cum Christopher se pregăteşte să candideze pentru funcţia de senator, prezenţa Marisei le dă bătăi de cap rivalilor electorali ai politicianului. Totodată, idila care se înfiripă între ei ignoră convenţiile, iar Marisa, deşi conştientă că el nu-i cunoaşte adevărata identitate, se lasă purtată de acest vis frumos în care totul devine posibil, chiar şi pentru o menajeră. Iată o Cenuşăreasă modernă, care demonstrează că destinul ne poate face cele mai dulci surprize… când ne aşteptăm mai puţin.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook