2 ianuarie 2017

Bilanţul anului 2016

Încă un an a trecut şi privim în urmă pentru a ne bucura de realizări, dar şi pentru a trage învăţăminte.

În 2016, Citatepedia.ro a rămas acelaşi lider de audienţă în spaţiul cultural-literar, la mare distanţă de concurenţă. Pe de altă parte, audienţa a rămas cam la nivelul din ultimii doi ani, aşa că atingerea unor noi recorduri încă rămâne o provocare.

Conţinutul a crescut şi în 2016 cu 22.000 de citate – exact ca în 2015. Cei mai harnici participanţi au fost, în ordinea numărului de adăugări: Micheleflowerbomb (care în total a trecut de un incredibil 46.000!), Cornelia Georgescu (tot o „veterană”, cu un total de peste 26.000), George Aurelian Stochiţoiu, Simona Enache şi Veronica Şerbănoiu. Mulţumiri tuturor pentru contribuţie, este minunat ce faceţi!

La Citatepedia.net, chiar dacă numărul limbilor a rămas 41, majoritatea secţiunilor au fost considerabil îmbunătăţite. Aici motorul principal rămâne Dan Costinaş, veşnic pasionat de limbi străine şi multiculturalitate.

În toate limbile, sfârşitul anului 2016 a găsit proiectul Citatepedia la peste 593.000 de citate. Este impresionant de mult? Staţi să vedeţi ce urmează!

Pe lângă toate acestea, anul 2016 este cel în care Asociaţia Culturală Citatepedia a început să aibă activitate şi în alte direcţii. Am înfiinţat editura Digital Unicorn şi am publicat „Antologia aforismului românesc contemporan„. Ne-am hotărât şi să angajăm persoane cu dizabilităţi fizice, care să lucreze pentru numeroasele proiecte culturale pe care le avem în vedere. Am pus la punct sistemul tehnic pentru colaborare la distanţă şi am angajat prima persoană. În 2017, ne propunem să întărim acest rol social.

La mulţi ani cu idei bune!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 19 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook