19 iunie 2013

Au început filmările pentru „Bucureşti Non-Stop”

Regizorul Dan Chișu realizează cel de-al cincilea film de lung metraj al său, “București Non-Stop”. Filmările au început în data de 17 iunie și se vor încheia în ziua de 9 iulie 2013.



“București Non-Stop” este un film ce ilustrează povestea unui cartier din București. Mai exact, filmul este o noapte din viața unui magazin non-stop aflat într-un cartier de blocuri. Patru persoane conduc patru povești diferite legate între ele de un personaj-cheie, Achim, cunoscut ca “băiatul de la non-stop”, interpretat de Gheorghe Ifrim.

Cu o distribuție de excepție și actori consacrați în cinematografia românească, precum Ion Besoiu, Dorina Lazăr, Adrian Titieni, Gheorghe Ifrim, Toma Cuzin, Tudor Smoleanu, Olimpia Melinte, Alexandru Papadopol, Dorian Boguță, Maria Obretin, Lia Bugnar, Ilinca Manolache, Lili Sandu și Dan Bordeianu, filmul își dorește să transmită povestea unor oameni normali în situații excepționale.

Ieșite din comun, toate cele patru povești nu fac decât să radiografieze un microclimat din oraș. Este un film despre dragoste, generozitate, ură, gelozie, util și inutil, viață, moarte, cu fapte bune și rele, fără finalitate, dar și cu umor și cu tandrețe, escalând ridicolul unor întâmplări și situații penibile dintr-o singură noapte.

Director de imagine este Liviu Pojoni Junior, sunetul Cristian Tarnoveţchi, scenografia Alina Pențac, costume Luminița Mihai, make-up Ana Andrei, regia și scenariul sunt semnate Dan Chișu. Filmul este produs de DaKINO Productions, co-producător Watch Me Productions, producători asociați Stop Film si Diud Film.

Regizor, scriitor și producător, Dan Chișu este la al cel de-al cincilea lung metraj al carierei sale. după deja cunoscutele filme “WebSiteStory” (2010), “Ursul” (2011) , “Și caii sunt verzi pe pereți” (2012) și “Déjà Vu” (2013).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook