6 iulie 2016

Girl, You’re Frightened

Trupa indie/alternative The Amsterdams lansează un nou single de pe cel mai recent album „Eternity for Dummies”. Piesa se numește „Girl, You’re Frightened”, iar videoclipul prezintă imagini din filmul „Ilegitim”, singurul lungmetraj românesc prezent anul acesta în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Berlin. Regia clipului este semnată chiar de regizorul filmului, Adrian Sitaru, iar imaginea de Luchian Ciobanu.



Andrei Hațegan, solistul The Amsterdams, declară:

Colaborarea noastră cu „Ilegitim” a început dintr-o întâmplare. Am primit propunerea de a apărea într-un film, ni s-a părut ceva interesant, ceva ce nu mai făcusem, și am zis da din prima. Am întâlnit o echipă foarte mișto și încet-încet am ajuns să avem pe lângă scena din film și piesa pe trailer, plus alte inserții de piese The Amsterdams pe parcursul filmului.

„Ilegitim”, unul dintre cele mai provocatoare filme românești din ultimii ani, spune povestea a doi frați (interpretaţi de Alina Grigore și Robi Urs) și iubirea lor ilegitimă. Un tată medic (Adrian Titieni) și mai multe denunțuri. O familie în care limita dintre moral și legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort.

Pe 8 iunie 2016, „Ilegitim” a fost lansat în cinematografele din Franța, iar în luna iulie filmul își continuă traseul festivalier, ajungând printre altele la Odessa International Film Festival (Ucraina) și Pula Film Festival (Croația).

afis film

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook