24 ianuarie 2008

Amoc

În anul 1920, vasul „Oceania” se întoarce în Europa. Mirajul Indiilor – pe unii îi ridică, altora le schimbă soarta. Mai devreme sau mai târziu, tragismul se transformă în destin. Acesta este în câteva cuvinte „Amoc”, un spectacol eveniment pregătit de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, ce poartă inconfundabila semnătură a regizorului Alexander Hausvater, cu un scenariu realizat după Stefan Zweig.


Potrivit directorului teatrului, Laurian Oniga, „Amoc” este o piesă teatrală de anvergură, care va surprinde publicul prin maniera novatoare prin care va fi realizat. „O scenografie impresionantă, efecte multimedia, joc actoricesc ce combină forţa cu sensibilitatea, totul într-un spectacol ce, cu siguranţă, va fi un punct de reper al actualei stagiuni teatrale româneşti”, a declarat Laurian Oniga.

Piesa „Amoc” va avea premiera în data de 26 ianuarie, pe scena sălii mari a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, iar în luna martie va fi prezentat şi în Bucureşti.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Amoc"

  1. marianne spune:

    Deci mare premieră, azi, 26 ian 2008… un spectacol care promite, păcat ca e departe… E bine ca ştim, totuşi că există.
    Mulţumiri pt informaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook