21 martie 2014

Abator

Compania de producţie DOT SPOT MEDIA Productions prezintă pe 24 martie, 7 aprilie şi 14 aprilie 2014, de la ora 19:30, în cadrul programului „Nocturne” al Teatrului Nottara din Bucureşti, la sala George Constantin, piesa de teatrul „Abator” de Marco di Stefano.

Piesa de teatru Abator este o investigaţie a timpului în care trăim, a valorilor morale şi a limitelor demnităţii umane din acest prezent al nostru. Subiectul propus de piesă pleacă de la o realitate îngrijorătoare. Împinşi de sărăcie, tot mai mulţi europeni, îşi oferă spre vânzare părţi din propriul corp, unul sau chiar mai multe organe: un rinichi, o bucată de ficat, corneea, măduva spinării. În viziunea dramaturgului italian Marco di Stefano, acest lucru e formă de prostituţie extremă. „Abator” nu este un manifest anticapitalist, ci o interogaţie asupra corpului uman dezbrăcat de orice sacralitate, o investigaţie a nevoilor, materiale sau nu, care duc la alegeri extreme.

Distribuţia spectacolului este alcătuită din Aura Călăraşu-Haşnas şi Ioana Visalon.
Regia spectacolului este semnată de Mădălina Ţurcanu, scenografia şi intermezzo-urile video sunt realizate de Victor Luca Grecu, iar costumele de Studio Cabal.

Spectacolul este sprijinit de Institutul Italian de Cultură „Vito Grasso” din Bucureşti.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook