15 martie 2010

68.000 de citate şi câteva precizări

Marcăm încă o mie şi mergem mai departe, în mod obişnuit.

Dificultăţile tehnice din urmă cu ceva vreme, din cauza suprasolicitării serverului, au fost depăşite. Se spune că „nevoia te învaţă”, aşa că aceste dificultăţi au condus la găsirea unor soluţii mai avansate. Acum paginile apar mai rapid, chiar şi în cazul unor vârfuri de trafic. Este foarte important nu doar pentru experienţa utilizatorilor, dar şi pentru reducerea costurilor (după cum se ştie, proiectele culturale nu sunt tocmai uşor de susţinut).

Până acum câteva luni, Citatepedia era un atelier „la vedere”, prima pagină prezentând doar ce s-a adăugat recent. Această abordare avea un anumit farmec, dar publicul a crescut numeric, aşa că au crescut şi pretenţiile. De aceea, prima pagină a trecut prin mai multe transformări, pentru a o face cât mai interesantă, cu un nivel calitativ mai ridicat (în special în partea superioară). În linii mari, am ajuns la formula dorită, dar procesul de rafinare va continua (mici detalii pot face o diferenţă semnificativă). Urmează aplicarea ideilor acumulate şi la primele pagini ale secţiunilor (proces care se va desfăşura în timp).

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook