25 noiembrie 2011

108.000 de citate în română, 240.000 în toate limbile

Creşterile continuă, atât ca număr de citate (chiar în ritm accelerat, o mie în română după numai 9 zile), cât şi ca număr de vizitatori (chiar dacă ceva mai puţin decât era preconizat, din cauza dificultăţilor tehnice).

Per total, s-au acumulat peste 240.000 de citate în toate limbile. Iar acest număr ar putea fi dublat cu uşurinţă. Depinde mult şi dacă vor apărea moderatori care cunosc foarte bine o anumită limbă, deoarece astfel putem lăsa adăugarea liberă. Cu perseverenţă, lucrurile se vor mişca către visul nostru de a realiza cel mai important site cu citate din lume. De exemplu, de câteva luni, numărul de vizitatori aproape se dublează lunar la secţiunea de italiană, şi chiar dacă încă nu este mare, în mod cert lucrurile sunt pe calea cea bună. Felicitări Simonei Enache, care moderează şi contribuie major la această secţiune!

Recent, am mutat www.citatepedia.com pe un nou server în Statele Unite. Această mutare va da un plus de viteză utilizatorilor americani, cei care sunt vizaţi în primul rând. Pe de altă parte, s-au mai eliberat ceva resurse pentru serverul românesc, foarte necesare susţinerii creşterii.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

One thought on "108.000 de citate în română, 240.000 în toate limbile"

  1. Simona Enache spune:

    Mulţumesc, Lucian. Mă bucur nespus să aud că numărul de vizitatori pe site-ul http://www.citatepedia.net, la secţiunea de italiană a crescut în 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook