7 decembrie 2009

60.000 în română, 100.000 în total!

Citatepedia se află la un moment al numerelor foarte rotunde. Pe de o parte, Citatepedia.ro trece de 60.000 de citate, păstrând ritmul susţinut, chiar puţin accelerat. Dacă o ţinem tot aşa, e posibil ca până la sfârşitul anului următor să atingem 100.000 de citate, ceea ce va fi cu adevărat impresionant.

Pe de altă parte, Citatepedia.net marchează depăşirea a 100.000 de citate în toate limbile. Sperăm ca dezvoltarea să continue şi pe planul multilingvistic, în special pentru limbile de largă circulaţie, dar nu numai.

Nu în ultimul rând, ba chiar din contră, numărul celor care accesează Citatepedia cel puţin o dată într-o lună a depăşit 150.000, confirmând evoluţia şi consolidând poziţia printre cele mai importante site-uri culturale româneşti. Nu am atins încă potenţialul, care este de cel puţin 2-3 ori mai mare, dar ne îndreptăm consecvent spre acesta.

Mulţumiri tuturor celor care participă. Faceţi un gest care devine din ce în ce mai semnificativ!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook