23 mai 2011

95.000 de citate de la 3.000 de editori

Suntem la un moment al numerelor frumoase pe Citatepedia.ro: nu doar că am depăşit (chiar binişor) 95.000 de citate, dar acestea au fost adăugate de peste 3.000 de persoane (editori, cum îi numim). Lucruri tare frumoase se pot face când atât de mulţi oamenii participă, chiar şi cu contribuţii mici, aparent neînsemnate.

Pe secţiuni, mai multe numere foarte rotunde sunt pe cale de a fi depăşite. Va urma un val cu astfel de marcări, dar şi de facilităţi noi. În ultima vreme, au fost realizate diverse îmbunătăţiri la subiecte, ce au în vedere o cât mai bună clasificare tematică a conţinutului. De asemenea, am creat mecanismul pentru rubrica „Personajul zilei”, care va apărea din când în când, pe măsură ce personajele sunt asociate cu anumite evenimente.

Peste mai puţin de două luni, Citatepedia va împlini 6 ani. De aceea, lansez o provocare – în special celor care sunt atât de pasionaţi de ceea ce se întâmplă pe site: ce ziceţi, depăşim 100.000 înainte de 19 iulie? Ar fi o aniversare şi mai frumoasă!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

3 comentarii la 95.000 de citate de la 3.000 de editori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook