23 mai 2011

95.000 de citate de la 3.000 de editori

Suntem la un moment al numerelor frumoase pe Citatepedia.ro: nu doar că am depăşit (chiar binişor) 95.000 de citate, dar acestea au fost adăugate de peste 3.000 de persoane (editori, cum îi numim). Lucruri tare frumoase se pot face când atât de mulţi oamenii participă, chiar şi cu contribuţii mici, aparent neînsemnate.

Pe secţiuni, mai multe numere foarte rotunde sunt pe cale de a fi depăşite. Va urma un val cu astfel de marcări, dar şi de facilităţi noi. În ultima vreme, au fost realizate diverse îmbunătăţiri la subiecte, ce au în vedere o cât mai bună clasificare tematică a conţinutului. De asemenea, am creat mecanismul pentru rubrica „Personajul zilei”, care va apărea din când în când, pe măsură ce personajele sunt asociate cu anumite evenimente.

Peste mai puţin de două luni, Citatepedia va împlini 6 ani. De aceea, lansez o provocare – în special celor care sunt atât de pasionaţi de ceea ce se întâmplă pe site: ce ziceţi, depăşim 100.000 înainte de 19 iulie? Ar fi o aniversare şi mai frumoasă!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

3 thoughts on "95.000 de citate de la 3.000 de editori"

 1. Dan spune:

  La (foarte) mulţi ani!
  Eu cred că se poate; 120 de noi adăugări pe zi e o provocare lejeră…

 2. Girel Barbu spune:

  Felicitări domnule Lucian Velea.
  Felicitări tuturor celor care se ostenesc să îmbogăţească zestrea acestui site.
  Părerea mea este că se va depăşi cifra de 100 000 de citate înainte de 1 iulie 2011.
  La mulţi ani Citatepedia!

 3. Gheorghe Culicovschi spune:

  Sper că epigramiştii îşi vor da aportul la realizarea obiectivului depăşirii, până la 19 iulie 2011, a cifrei de 100.000 citate cât şi la atingerea obiectivului lor de a fi depăşit cifra de 20.000 texte epigramatice adăugate pe „Epigrame.Citatepedia.ro. antologia online a epigramelor scrise sau traduse în limba română.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook