1 februarie 2010

65.000 de citate şi record de trafic

Repejor, repejor, încă o mie se adaugă la contorul bazei de date. Şi votarea continuă într-un ritm accelerat, ceea ce face ca lucrurile să se aşeze valoric din ce în ce mai bine.

Anul 2010 începe în forţă, cu o creştere semnificativă a numărului de vizitatori, cu 20% mai mulţi decât în cea mai bună bună lună anterioară şi cu 50% mai mulţi decât acum un an. Şi asta în ciuda unor dificultăţi cauzate ba de vremea rea, ba de unele abuzuri, ba de suprasolicitarea serverului în anumite momente (există vârfuri de audienţă care depăşesc de trei ori media; probabil vom trece în curând la o soluţie tehnică cu mai multe resurse pentru Citatepedia). Trăgând linie, luna ianuarie 2010 a însemnat un milion de pagini afişate, ceea ce este foarte bine pentru un proiect cu un astfel de profil. Iar Citatepedia va continua să crească, din toate punctele de vedere.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook