27 august 2014

183.000 de citate

August este luna în care internetul este cel mai puţin aglomerat, iar asta se vede în statisticile majorităţii site-urilor. Dar Citatepedia nu stă pe loc – nu doar creşte în conţinut, are şi alte noutăţi interesante.

În primul rând, a fost creată secţiunea în Esperanto, limba artificială creată pentru o mai uşoară comunicare între oameni din colţuri diferite ale lumii şi care a devenit un fenomen cultural. Plecăm de la traducerile în esperanto ale aforismelor lui Valeriu Butulescu, pe care Dan Costinaş le adaugă regulat. Desigur, sperăm ca şi alţi esperantişti să se alăture pentru a îmbunătăţi şi diversifica această secţiune.

Iconul a fost restilizat şi făcut vizibil pentru fiecare site din cadrul proiectului Citatepedia – aceeaşi literă C, în diferite culori. Este un mic detaliu, însă util pentru cei care sunt interesaţi de Citatepedia în mai multe limbi.

Să nu uităm nici de integrarea în Start Screen, anunţată zilele trecute şi disponibilă pentru fiecare limbă.

Numărul fanilor pe Facebook a depăşit 5.000 şi tot creşte. Mulţumim tuturor pentru votul de încredere!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook