25 august 2014

Citate pe Start Screen

Una dintre facilităţile introduse de Windows 8 este Start Screen, cel care apare imediat după autentificarea utilizatorului în sistemul de operare. Oferind o alternativă dinamică la clasicele iconuri de pe desktop, Start Screen nu este doar locul de unde se pornesc rapid aplicaţii, dar acestea pot şi să prezinte scurte informaţii. Cum site-urile sunt tot nişte aplicaţii, doar că online, şi ele pot apărea pe Start Screen. Iată că şi site-urile din proiectul Citatepedia au fost optimizate în acest sens, putând prezenta citate extrase aleator dintre cele mai bune. Pentru cei care nu ştiu cum se procedează, am realizat o prezentare video.



De fapt, iniţial citatele apar în extrema dreaptă, de unde pot fi trase în poziţia dorită, însă pentru ca prezentarea să fie mai simplă şi mai clară, acestea apar direct într-o poziţie convenabilă.

Din păcate, un site poate fi adăugat la Start Screen doar dacă Internet Explorer este folosit ca browser implicit (se poate folosi în paralel şi un alt browser, doar să nu fie configurat ca implicit).

Aşadar, cei care nu aveţi vreo obiecţie în a folosi Internet Explorer în Windows 8, puteţi avea citate pe Start Screen, în limbile dorite, şi cu doar un clic sau o atingere, puteţi ajunge la site-ul respectiv, pentru mai multe.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook