6 ianuarie 2011

84.000 de citate în română, 200.000 în toate limbile

Sărbătorile de iarnă tocmai au trecut şi, deşi lumea a cam avut alte preocupări în aceste zile, cei care iubesc Citatepedia şi-au făcut timp pentru a face ca lucrurile să evolueze într-un ritm aproape normal. Aşadar, mai marcăm o mie şi megem înainte.

Personal, de mai multă vreme m-am concentrat pe administrarea şi dezvoltarea structurală a site-urilor care alcătuiesc Citatepedia şi proiectele satelite, mai puţin pe adăugarea de conţinut. Totuşi, evident, sunt cel mai vechi dintre editori (aşa cum îi numim pe cei care adaugă conţinut) şi iată că am reuşit să depăşesc primul pragul de 10.000 de citate. Gheorghe Culicovschi şi Simona Enache sunt foarte aproape, îi aştept cu bucurie să mă depăşească.

Mai spectaculos, Citatepedia a depăşit 200.000 de citate, incluzând toate limbile. Desigur, al doilea pilon este limba engleză, dar ne străduim să punem în mişcare secţiunile pentru cât mai multe limbi. Nu este deloc uşor să realizezi un proiect internaţional de mare calibru administrat din România, dar cu răbdare şi perseverenţă vom reuşi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 6 voturi
Încarc...

One thought on "84.000 de citate în română, 200.000 în toate limbile"

  1. Niculae Checea spune:

    Vă sprijinim cât putem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook