1 ianuarie 2013

132.000 de citate şi subiectele de interes pentru autori

Chiar la pragul dintre ani, „iute ca săgeata”, Citatepedia.ro mai marchează o mie pe contor.

Şi ca să începem anul în forţă, lansăm o facilitate extraordinară. Analizorul care clasifică textele în funcţie de subiect a fost extins, acum urmărind şi ce subiecte îl interesează mai frecvent pe fiecare autor în parte. Dacă sunt observate astfel de asocieri, acestea apar pe paginile autorului, pe coloana din dreapta, cu legătură la selecţia respectivă. De exemplu, se poate găsi cu uşurinţă ce au spus Mihai Eminescu despre iubire sau Albert Einstein despre religie. Această facilitate nu apare la toţi autorii – la unii nu sunt suficiente citate, alţii au scris foarte divers etc.

Reciproc, pe paginile subiectelor, tot pe coloana din dreapta, apar autorii care s-au concentrat cel mai mult asuprea respectivului subiect (ca pondere din total). Se ţine cont şi de aprecierile exprimate prin voturi, astfel încât nu este suficient ca un autor să fi scris mult despre un subiect, trebuie să fi scris şi suficient ca bine.

Există deja detectate 6.000 de selecţii în care un autor este asociat cu un anumit subiect. Desigur, situaţia este dinamică (chiar dacă nu instant), fiind influenţată de ce citate se mai adaugă, de voturile date şi de alte criterii luate în calcul. În orice caz, acum există o nouă modalitate prin care se poate ajunge mai precis spre ceea ce prezintă interes pentru fiecare cititor.

La mulţi ani!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook