11 aprilie 2011

92.000 de citate şi multe noutăţi

Deja am trecut binişor de 92.000, iar facilităţile noi sunt o mulţime.

Numărul subiectelor a trecut de 350 – un număr destul de mare. Această evoluţie a impus o refacere a secţiunii Subiecte, care acum are un index alfabetic organizat pe litere, iar pagina frontală prezintă subiectele pentru care recent a existat interes. Mai mult, toate acestea sunt disponibile şi în secţiunile Epigrame, Poezii şi Umor, doar pentru conţinutul specific acestora.

Pe unele pagini ale site-ului se fac trimiteri la subiectele potrivite, în funcţie de context. Intenţia este ca subiectele să capete mai multă greutate. Numărul subiectelor va creşte mult, pentru a clasifica informaţia cât mai bine. Propunerile pentru noi subiecte sunt binevenite.

La căutare, sunt disponibile de mult timp unele moduri specifice. Am adăugat un meniu orizontal care permite comutarea rapidă între aceste moduri, cu un singur clic. Astfel, acestea nu mai sunt pierdute din vedere, făcând căutarea mai practică, mai interesantă şi uneori chiar surprinzătoare.

Nu în ultimul rând, am creat o mică secţiune pentru rubaiate (catrene în care versurile 1, 2 şi 4 rimează, iar al 3-lea nu), care sperăm că va creşte în timp.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "92.000 de citate şi multe noutăţi"

  1. Girel Barbu spune:

    Vă propun crearea unei secţiuni de radifuri,cred că se justifică şi poate creşte apetitul pentru acest gen.Cu consideraţie,
    Girel Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook