11 noiembrie 2013

153.000 de citate

Citatepedia.ro mai marchează o mie de citate în plus la total.

În luna octombrie 2013, traficul a urcat iarăşi la circa 450.000 de vizitatori diferiţi, la fel ca în primăvară. Faţă de acum un an, creşterea este de 16%, în condiţiile în care principalele site-uri similare stagnează sau sunt în scădere, mult în urmă. Rămâne de văzut când se va depăşi juumătatea de milion.

Asocierile dintre subiecte şi citate/autori au trecut printr-o actualizare amplă. Au rămas circa 9% dintre înregistrări fără vreun subiect asociat, ceea ce înseamnă că încă mai pot fi create destule subiecte interesante, pe lângă cele 1561 din prezent. Ca întotdeaunna, sugestiile sunt binevenite!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "153.000 de citate"

  1. Felicitati pentru reusita, mie imi place ca in ele se regaseste de cele mai multe ori diferite forma de adevarat, ceea ce mi se pare cu adevarat impresionant, sper sa fie tot mai multe si sa nu existe o limita.
    Eu sunt suprins ca site-ul are succes avand in vedere concurenta si reglementarile google… ce sunt tot mai descurajatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook