10 august 2011

102.000 de citate

„Căldură mare, mon cher!” Şi totuşi, cel puţin la Citatepedia, lucrurile evoluază frumos.

Ca funcţionalitate, au apărut mai multe îmbunătăţiri mici, în special la paginile principale şi la subiecte. Numărul de subiecte creşte rapid, depăşindu-se 750. Citatepedia.ro are cea bună clasificare tematică, iar sistemul va fi extins şi pentru alte limbi.

Citatepedia este ca o metropolă: subiectele sunt arterele principale, căutările sunt arterele secundare, iar secţiunile autorilor sunt reşedinţele. Pentru a face plimbările cât mai plăcute, dirijarea traficului prin indicatoare, adică linkuri, este deosebit de importantă. Mult timp este investit pentru a face optimizări de această natură.

În timp, câţiva autori au solicitat retragerea scrierilor proprii de pe site, din diferite motive. Deoarece dispariţia unui număr mare de pagini într-un timp foarte scurt afectează în general site-ul pe motoarele de căutare, acestea apreciind stabilitatea, i-am informat pe respectivii autori că deciziile lor sunt definitive, numele lor fiind blocate la adăugare. Totuşi, după un timp, unii dintre aceşti autori au solicitat revenirea. Dintr-o astfel de discuţie, am ajuns la o variantă convenabilă: ridicarea restricţiei se poate face în urma unui acord scris şi semnat, prin care autorul îşi exprimă foarte clar dorinţa de a fi inclus în Citatepedia şi garantează că nu va mai solicita eliminarea. Citatepedia a avut de la început o deschidere universală şi decizia este în acelaşi sens.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

2 thoughts on "102.000 de citate"

  1. Ica Ungureanu spune:

    Stimate domnule Lucian Velea,

    Fiind unul dintre autorii care a cerut eliminarea, cu ceva timp în urmă,
    vă rog cu respect să-mi ridicaţi restricţia la care am fost supusă şi să mă includeţi din nou
    în site-ul pe care cu onoare îl diriguiţi.
    Declar în faţa „Marii Adunări Naţionale” (şi Internaţionale) că nu voi mai solicita niciodată retragerea „en gros” a creaţiilor mele.

    Vă mulţumesc.

    Cu toată stima (şi cu bucuria reîntâlnirii),
    Ica Ungureanu
    :)

  2. Lucian Velea spune:

    După cum am spus, aştept acordul semnat şi se rezolvă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook