31 august 2020

Înoată Cheluțu

Dorian Popa a lansat proiectul „Înoată Cheluțu”, care a devenit un mare succes în primele ore de la lansare. În mai puțin de 8 ore, Cheluțu și Dorian Popa au ajuns pe prima poziție în YouTube Trending, un record foarte greu de egalat, iar în aproximativ 12 ore proiectul a strâns 1 milion de vizualizări pe YouTube.



„Înoată Cheluțu” are o ascensiune incredibilă și a ajuns în cel mai scurt timp pe primul loc in Trending, fiind una dintre puținele lansări de pe platforma care reușește recordul acesta.

Înainte de lansarea oficială a single-ului, fanii au creat o piesă prototip, compusă din replicile lui Dorian din mai multe vloguri.

Cheluțu este deja un personaj bine-cunoscut în mediul online, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți câini din România. Dorian Popa l-a adoptat în urmă cu un an, iar de atunci acesta este starul vlogurilor sale. Expresia „Înoată Cheluțu” a devenit virală pe internet în urma unui vlog de-ale artistului. De atunci, Dorian Popa a lansat și o colecție de merch dedicată cățelului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook