9 septembrie 2014

În mintea criminalului – sezonul 3

În sezonul 3 al serialului „În mintea criminalului” („The Mentalist”), care are premiera joi, 11 septembrie 2014, cu două episoade difuzate la ora 21:00, la Diva Universal, Red John, cel mai mare dușman al lui Patrick Jane, lovește direct Biroului de Investigaţii din California (CBI). În fiecare săptămână vor fi difuzate câte două episoade.



Serialul „În mintea criminalului” spune povestea lui Patrick Jane (interpretat de Simon Baker), consultant independent al Biroului de Investigaţii din California (CBI), care este celebru pentru faptul că rezolvă cazuri dificile folosindu-şi capacitatea de observaţie extrem de dezvoltată. În cadrul Biroului, Patrick Jane este notoriu datorită faptului că ignoră protocolul şi pentru că, pe vremuri, era un medium aproape celebru, prefăcându-se că are abilităţi paranormale.

Patrick Jane nu vânează doar criminali, ci şi pe propriul lui demon: Red John, un malefic ucigaş în serie care i-a ucis întreaga familie la începutul serialului.

De atunci, Patrick Jane este obsedat de descoperirea omului care i-a distrus viaţa. Patrick îşi dă seama că adversarul său e mai aproape decât şi-a imaginat după ce un suspect de crimă este incendiat în celula sa, iar agentului CBI îi sunt înscenate crimele lui Red John. Neconvenţionalul Patrick îşi foloseşte capacitatea de observaţie şi de manipulare unică pentru a învinge sistemul şi a rezolva cele mai dificile cazuri, în timp ce se află la cursele de cai, în arena de arte marţiale sau chiar pe urmele căutătorilor de aur.

Serialul îi mai are în distribuţie pe Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman şi Amanda Righetti.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook