17 iulie 2014

Derapaje

Actorul, scenaristul şi regizorul Radu Iacoban pune în scenă cel de-al cincilea spectacol al său, „Derapaje”, un one man show după un text de Neil LaBute. Piesa este montată începând din luna august, la Godot Café-Teatru.

În original, piesa se numeşte „Wrecks”, a fost scrisă de Neil LaBute în 2005 şi jucată de celebrul actor Ed Harris, mai întâi în Irlanda, în Cork, Capitala Culturală Europeană 2005, apoi la New York, la Public Theater, în 2006.

Derapaje este o poveste thriller de dragoste”, spune Radu Iacoban. “Este despre întâlnirea minunată dintre doi oameni care s-au iubit foarte mult şi a căror dragoste specială va dăinui peste ani. Şi despre amintiri. Frumoase.”

Radu Iacoban a absolvit UNATC în 2005, secția Arta actorului. Angajat la Teatrul Mic, este o prezenţă constantă atât în teatrul de stat, cât şi în producții underground. În film, Radu a colaborat, printre alţii, cu Sharon Stone şi Andy Garcia în „What about Love?”, a jucat în „Zero Theorem”, al lui Terry Gilliam, şi a deţinut unul dintre rolurile principale în „Amintiri din epoca de aur”, segmentul „Vănzatorii de aer”, în regia lui Cristian Mungiu.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook