9 ianuarie 2013

Ziua Culturii Naţionale a României la Viena

Pe 15 ianuarie 2013, cu prilejul Zilei Culturii Naţionale, Institutul Cultural Român din Viena organizează un salon literar, cu sprijinul Editurii Polirom, al librăriei vieneze Kuppitsch şi al Asociaţiei Culturale Die2.

Publicul se poate delecta în sălile de lectură special amenajate la sediul ICR Viena cu peste 150 de titluri din literatura română contemporană, să achiziţioneze cărţi în limba română şi germană şi să petreacă câteva ore într-o atmosferă de cafenea vieneză tipică.

Cunoscuta actriţă vieneză Mercedes Echerer prezintă cel mai nou proiect dedicat culturii spaţiului dunărean, volumul însoţit de o carte audio “Dunărea – Basme, mituri şi muzică”, la care au colaborat, printre alţii, şi actorii Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ.

Seara se va încheia cu un recital de vioară al tânărului muzician originar din România, Cristian Ruscior.

Evenimentul special organizat de ICR Viena cu prilejul Zilei Culturii Naţionale nu beneficiază de nicio finanţare din partea instituţiilor româneşti şi a fost posibil datorită cooperarii în regim de gratuitate a editurilor, librăriilor şi artiştilor menţionaţi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook