31 mai 2018

Ziua Copilului @ Teatrul Odeon

Vineri, 1 iunie 2018, de la ora 12:00, copiii de toate vârstele sunt invitați să petreacă „Ziua Copilului @ Teatrul Odeon”. Acesta se transformă într-un loc de joacă uriaș, în care cei mici pot explora multe din spațiile teatrului, într-un eveniment plin de magie, culoare și bună-dispoziție: o instalație magică formată dintr-o multitudine de oglinzi, un labirint alcătuit din totemuri luminoase, tocmai bune pentru un joc de-a v-ați ascunselea, ateliere de lucru, instalații interactive și multe alte surprize.Pe lângă toate activitățile pe care teatrul le-a pregătit de 1 iunie, Ada Milea, împreună cu Dorina Chiriac, Radu Bînzaru și Alex Neagu aduc copiilor povestea lui Apolodor, pinguinul călător, care vroia să ajungă la frații lui din Labrador.

Un concert ca o „hartă” muzicală a călătoriilor unui pinguin, o aventură plină de instrumente și personaje care pendulează bucuroase și triste între teatru și muzică. Recomandat copiilor peste șase ani.

„Ziua Copilului @ Teatrul Odeon” prilejuiește și lansarea unei secțiuni noi, dedicată copiilor, în aplicația Culturesc 100 (disponibilă gratuit în Google Play), în care părinții pot găsi recomandări despre cele mai bune spectacole de teatru, filme, festivaluri, evenimente cu caracter științific, ateliere și workshopuri, cărți, toate pentru copii.

Sub sloganul „Cultura de azi conturează România următorilor 100 de ani”, platforma Culturesc 100 aduce manifestările artistice mai aproape de publicul tânăr, prin mijloace tehnologice: realitate augmentată, realitate virtuală etc.

Programul zilei se desfășoară după cum urmează:

  • 12:00 – 13:00: „Apolodor”; Sala Majestic (intrarea liberă, în limita locurilor disponibile)
  • 13:00 – 15:00: liber la joacă!
SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook