1 februarie 2017

Vânătoare de mistere şi scrisori la muzeu

Sâmbătă, 4 februarie 2017, MNAR în parteneriat cu Atelierul de Scrisori/LivrezDragoste.ro invită iubitorii de artă să participe la o vânătoare de mistere, la Muzeul Național de Artă al României (Calea Victoriei, 49-53). Traseul se desfășoră în intervalul 10:00-18:00, în Galeria de Artă Europeană.Vizitatorii primesc la intrarea în galerie o fișă cu toate indicațiile necesare, iar pe parcurs sunt întâmpinați cu diverse mesaje surpriză, iar la final, în loc de diplomă, primesc o scrisoare caligrafiată cu sigiliu.

16 mistere așteaptă să fie descoperite, operele alese fiind din zona de pictură, sculptură, grafică sau textile. Un traseu durează în jur de o oră, iar ultima intrare se face la ora 17:00.

Scopul acestui eveniment este de a încuraja publicul larg să meargă la muzeu și să se familiarizeze cu operele de artă într-un mod inedit, să își dezvolte spiritul ludic și să pună preț pe calitatea activităților din timpul liber.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook