14 octombrie 2015

Ultima oară

După o pauză de aproape un an de zile, Grimus revine cu o piesă şi un videoclip nou. „Ultima oară” este noul single al trupei, ce va fi inclus pe următorul material al clujenilor, un EP ce se va lansa în primăvara lui 2016.„Ultima oară” este o piesă ce a luat naştere, într-o primă formă, în cadrul aşa numitei tabere de creaţie la care trupa merge în fiecare an. Departe de agitaţia oraşului, în mijlocul naturii, acolo au ieşit, de-a lungul vremii, cele mai reuşite creaţii artistice ale clujenilor.

Trupa a dorit să experimenteze un sound mai electro pentru noile creaţii. Încercarea s-a dovedit a fi una de bun augur, pe placul tuturor membrilor formaţiei, iar ceea ce a rezultat este noul lor single.

Videoclipul pentru „Ultima oară” a fost realizat de colaboratorul clujenilor, Sebastian Câmpean.

„Ultima oară” este o primă incursiune în următoarea călătorie artistică semnată Grimus, noul EP ce se va lansa în primăvara lui 2016, fiind şi primul material 100% în limba română al formaţiei originare din Cluj.

Grimus

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook