3 decembrie 2008

Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus

Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spusLa Editura Trei, în colecţia Fiction Connection, a apărut cel mai recent roman semnat de Marc Levy, cel care l-a făcut celebru, o împletire a romantismului cu fantasticul: „Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus” (traducere din franceză şi note de Marie-Jeanne Vasiloiu).

Cu doar câteva zile înainte de nuntă, Julia primeşte un telefon de la secretarul tatălui ei. Aşa cum intuia, Anthony Walsh, om de afaceri strălucit, dar tată distant, nu va putea lua parte la ceremonie. Scuza este ireproşabilă: a murit! Ca şi în alte dăţi, dispare brusc din viaţa ei, bulversând-o cu totul. A doua zi după înmormântare, Julia descoperă însă că tatăl ei îi rezervă o altă surpriză. Cea mai neobişnuită călătorie din viaţa ei… şi ocazia de a-şi spune, în sfârşit, lucruri pe care nu şi le-au spus niciodată.

În „Le Parisien”, romanul este descris ca „un amestec de măiestrie şi suspans, ce te poartă cu precizie infailibilă într-o lume în care visele tale devin realitate”.

Marc Levy este unul dintre cei mai populari scriitori din ultimii ani. Cariera sa demarează într-un mod surprinzător la vârsta de 39 de ani, când publică în Franţa prima sa carte, romanul „Şi dacă e adevărat…„, care avea să se vândă în întreaga lume în peste 10 milioane de exemplare şi care a fost ecranizat de Steven Spielberg (2005). Alte cărţi ale sale sunt „În altă viaţă„, „Te voi revedea„, „Unde eşti„, „Şapte zile pentru eternitate„, „Prietenii mei, iubirile mele”, „Copiii libertăţii”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook