10 mai 2021

The Best

Anul 2021 solicită sunete și imnuri care să ne scoată pe toți din blocaj și să ne catapulteze direct pe ringul de dans, iar cel mai recent single „The Best” al lui Hook N Sling cu Galantis și Karen Harding face exact acest lucru. Piesa are ingredientele necesare pentru a zgudui topurile în 2021 și este gata să pompeze vibrații prin sistemele de sunet din întreaga lume.



Cei trei creatori din spatele single-ului au fost celebrati de publicul din întreaga lume de mulți ani. DJ-ul și producătorul australian Anthony Maniscalco, mai cunoscut sub numele său de scenă Hook N Sling, este cunoscut de peste un deceniu după ce a performat pe scenele celor mai prestigioase festivaluri și cluburi din întreaga lume, a deținut o râvnită reședință în Las Vegas, a lansat mai multe melodii certificate cu platină și aur și a remixat melodiile unor artiști printre care Calvin Harris, Halsey, Kygo, Miguel, John Legend, The Chainsmokers, Demi Lovato, Lana Del Rey, Sia, Empire Of The Sun, Bazzi și Camilla Cabello.

Hitul „Love On Me”, de asemenea în colaborare cu Galantis, a generat peste 350 de milioane de ascultări, ajungând pe locul 1 în topurile globale Shazam și Top 15 în topul oficial din Marea Britanie.

Discutând despre colaborare, Maniscalco afirmă:

Această melodie a fost finalizată demult și sunt atât de mândru de ea! Colaborarea cu Galantis este întotdeauna incredibil de distractivă, iar chimia este incontestabilă – venim mereu cu ceva special! A fost uimitor să lucram și alături de Karen, este atât de talentată și sunt încântat că această melodie este în sfârșit gata să fie împărtășită publicului! Sper că îți aduce la fel de multă bucurie ca și mie.

Povestea lui Galantis, un proiect de colaborare condus de Christian Karlsson (alias Bloodshy și o treime din Miike Snow) a început în 2009. Albumul de debut, „Pharmacy”, al lui Galantis a ajuns pe locul 1 în Billboard Dance Album Chart pe baza single-ului certificat cu aur de către RIAA, „Peanut Butter Jelly” și de două ori platină pentru „Runaway (U & I)” – ultimul câștigând nominalizări la Grammy pentru „Cea mai bună înregistrare dance” și „Cea mai bună înregistrare remixată”. Cel mai recent, al treilea album Galantis, „Church”, prezintă single-ul „Faith”, cu celebra Dolly Parton, cu cantautorul olandez Mr. Probz.

Acest cerc creativ de prieteni este completat de Karen Harding, femeia cu o voce puternică, ce provine din Newcastle. Pe lângă propriile hituri, precum „Say Something”, Karen Harding și-a împrumutat talentul vocal pe piese remarcabile de la Digital Farm Animals, Purple Disco Machine, Example, Paul Woolford, Wilkinson și legendarul Giorgio Moroder. Despre noua colaborare cu Hook N Sling și Galantis, cântăreața britanică spune:

Acesta este, cu siguranță, unul dintre cele mai distractive track-uri la care am lucrat. A fost o plăcere să lucrez cu Hook și Galantis! Ne-am dorit foarte mult să obținem ceva care să fie pozitiv și cred că „The Best” atinge cu siguranță acel sentiment.

Hook N Sling, Galantis și Karen Harding au trezit, cu siguranță, toate simțurile: distracție, nostalgie, dans spontan, oriunde te-ai afla și senzația de nopți fierbinți de vară și club!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook